Sådan gemmes anonyme oplysninger om brug

De HP-blækpatroner, der bruges i denne printer, indeholder en hukommelseschip, der arbejder sammen med printeren. Denne hukommelseschip bruges endvidere til at gemme en række anonyme oplysninger om brugen af printeren. Disse oplysninger kan omfatte: Den dato, blækpatronen første gang blev installeret, den data, blækpatronen sidst blev brugt, antal udskrevne sider med denne blækpatron, sidedækning, hvor ofte der udskrives, anvendte tilstande, eventuelle udskrivningsfejl samt printermodellen.

HP bruger oplysningerne i forbindelse med fremstillingen af fremtidige printere, så de bedst muligt opfylder kundernes behov. Dataene fra hukommelseschippen i blækpatronen indeholder ikke oplysninger, der kan bruges til at identificere, hvilken bruger eller hvilken printer der har brugt blækpatronen.

HP indsamler en del af hukommelseschippene fra de blækpatroner, der returneres via HP's gratis returnerings- og genbrugsprogram (HP Planet Partners: www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/). Hukommelseschippene læses og studeres og bruges til at forbedre fremtidige HP-printere. HP-partnere, der indgår i genbrugsprocessen, kan også have adgang til disse data.

Eventuelle tredjeparter, der måtte være i besiddelse af blækpatronen, kan også have adgang til de anonyme data på hukommelseschippen. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger skal være tilgængelige, kan du deaktivere chippen. Hvis du deaktiverer en chip, kan den imidlertid ikke længere bruges i en HP-printer.

Hvis du ikke ønsker, at der skal være adgang til disse anonyme oplysninger, kan du gøre dem utilgængelige ved kun at deaktivere chippens mulighed for at indsamle brugsoplysninger om printeren.

Sådan deaktiveres funktionen til indsamling af brugsoplysninger

  1. Tryk på knapperne Op og Ned på skærmbilledet Hjem, der findes på printerdisplayet, for at vælge Præferencer, og tryk derefter på OK.

  2. Vælg Datalagring, og tryk derefter på OK.

  3. Vælg Fra, og tryk derefter på OK for at slå funktionen fra.

Bemærk! 1 

Du genaktiverer funktionen ved at gendanne fabriksindstillingerne.

Bemærk! 2 

Du kan fortsætte med at bruge blækpatronen i HP-printeren, hvis du deaktiverer hukommelseschippens mulighed for at indsamle brugsoplysninger om printere.