Tässä tulostimessa käytettävissä HP-mustekaseteissa on muistipiiri, joka avustaa tulostimen käytössä. Lisäksi tähän piiriin tallennetaan rajatusti nimettömiä tulostimen käyttöä koskevia tietoja, joista esimerkkejä ovat seuraavat: kasetin ensimmäisen asennuksen päivämäärä, kasetin edellisen käyttökerran päivämäärä, kasetilla tulostettujen sivujen määrä, sivupeitto, tulostustiheys, käytetyt tulostustilat, mahdollisesti tapahtuneet tulostusvirheet ja tulostimen malli.
HP suunnittelee näiden tietojen avulla tulevia tulostimiaan täyttääkseen asiakkaidensa tulostustarpeet. Kasetin muistipiiriltä kerätyn tiedon avulla ei voida tunnistaa asiakasta, kasetin käyttäjää tai laitteita.
HP kerää tilastoja niistä kaseteista, jotka on palautettu HP:n ilmaisella palautus- ja kierrätysohjelmalla (HP Planet Partners: www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/). HP lukee ja tutkii näin kerätyt muistipiirit parantaakseen tulostimiaan tulevaisuudessa. HP:n kumppanit, jotka auttavat näiden kasettien kierrätyksessä, voivat myös käyttää näitä tietoja.
Kaikilla kolmansilla osapuolilla, joilla on joskus kasetti hallussaan, saattaa olla pääsy muistipiirin tietoihin. Jos haluat estää näiden tietojen käytön, voit tehdä piiristä käyttökelvottoman. Kun olet tehnyt siitä käyttökelvottoman, kasettia ei voi enää käyttää HP-tulostimissa.
Jos et halua, että kasetin käytöstä kerätään näitä nimettömiä tietoja, voit estää muistipiiriä keräämästä tulostimen käyttötietoja.
Käyttötietojen keruutoiminnon poistaminen käytöstä
Paina tulostimen näytön Aloitus-näytöstä Ylös ja Alas -painikkeita ja valitse Asetukset, ja paina sitten OK.
Valitse Tietojen tallennus ja paina sitten OK.
Poista toiminto käytöstä valitsemalla Ei käytössä ja paina sitten OK.
Huomautus 1 
Kun haluat ottaa käyttötietojen keruun uudelleen käyttöön, palauta tehdasasetukset.
Huomautus 2 
Voit jatkaa kasetin käyttöä HP-tulostimessa, vaikka ottaisit muistipiirin käyttötietojen keruuominaisuuden pois käytöstä.