Lagring av anonym bruksinformasjon

HP-patronene som brukes med denne skriveren, inneholder en minnebrikke som hjelper til med driften av skriveren. Denne minnebrikken lagrer også et begrenset sett med anonym informasjon om bruken av skriveren, som kan inkludere følgende: datoen da patronen ble installert første gang, datoen da patronen ble brukt sist, antall sider som er skrevet ut med patronen, sidedekningen, utskriftshyppighet, utskriftsmodiene som ble brukt, eventuelle utskriftsfeil som kan ha oppstått, og skrivermodell.

Denne informasjonen hjelper HP med å lage fremtidige skrivere som tilfredsstiller kundenes utskriftsbehov. Dataene som samles inn fra patronminnebrikken, inneholder ikke informasjon som kan brukes til å identifisere en kunde eller bruker av patronen eller skriveren.

HP samler inn et utvalg av minnebrikkene fra patronene som returneres til HPs gratis retur- og gjenvinningsprogram (HP Planet Partners: www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/). Minnebrikkene fra dette utvalget leses og studeres med det formålet å forbedre fremtidige HP-skrivere. HP-partnere som hjelper til med gjenvinning av denne patronen, kan også ha tilgang til disse dataene.

Alle tredjeparter som tar hånd om patronen, kan ha tilgang til den anonyme informasjonen på minnebrikken. Hvis du ikke ønsker å gi tilgang til denne informasjonen, kan du gjøre brikken ubrukelig. Men hvis du gjør brikken ubrukelig, kan ikke patronen brukes i en HP-skriver.

Hvis du ikke ønsker å gi denne anonyme informasjonen, kan du gjøre informasjonen utilgjengelig ved å slå av minnebrikkens mulighet til å samle inn informasjon om bruk av skriveren.

Slik deaktiverer du funksjonen

  1. Fra Start-skjermbildet på skriverskjermen trykker du på Opp og Ned for å velge Innstillinger. Trykk deretter på OK.

  2. Velg Datalager og trykk på OK.

  3. Velg Av, og trykk deretter på OK for å slå av funksjonen.

Merk 1 

Hvis du vil aktivere funksjonen for innsamling av informasjon om bruk igjen, gjenoppretter du fabrikkstandardene.

Merk 2 

Du kan fortsette å bruke patronen i HP-skriveren selv om du deaktiverer minnebrikkens mulighet til å samle inn informasjon om bruk av skriveren.